Біля Луцька будуватимуть новий завод
Україна

Біля Луцька будуватимуть новий завод

31 липня 2019, 10:11
0
0
Сподобалось?
0

У селі Чаруків Луцького району буде нове підприємство.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва заводу з переробки та замороження ягід, фруктів та овочів затвердили наказом відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Луцької райдержадміністрації, - пишуть Волинські новини.

Підприємство будуватимуть на вулиці Вокзальній, 105, у селі Чаруків Луцького району. Замовником стала громадянка Любомира Райхіль. Функціональне призначення земельної ділянки – землі сільськогосподарського призначення; вид використання ділянки – для обслуговування комплексу будівель і споруд; відповідає генеральному плану села Чаруків, затвердженому рішенням Чаруківської сільради від 17 квітня цього року.

Гранично допустима висотність споруди – 15 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 21,7%. При проектуванні повинні враховувати розриви від існуючих будівель та споруд відповідно до вимог ДБН «Норм технологічного проектування підприємств плодоовочевої консервної промисловості». Планувальні обмеження відсутні, санітарно-захисна зона – 50 метрів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися