На Рівненщині на хабарі зловили директора нацпарку
Україна

На Рівненщині на хабарі зловили директора нацпарку

31 липня 2019, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці затримали директора одного з Національних природних парків Рівненської області Міністерства екології та природних ресурсів України.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Він, за даними слідства, спільно з керівником однієї з громадських організацій вимагали у керівника фермерського господарства неправомірну вигоду в сумі 6 тис. дол. і 22 липня отримали її частину – 5 тис. дол. – за неперешкоджання у господарській діяльності, а також погодження та сприяння в оформленні документів з перенесення меж заказника в інше місце на території сільської ради.

Після завершення невідкладних слідчих дій їм буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди), зазначили у ГПУ. Також буде вирішено питання щодо обрання запобіжного заходу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися