Волиняни отруїлися на поминальному обіді
Україна

Волиняни отруїлися на поминальному обіді

5 серпня 2019, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

У Ківерцях на поминальному обіді в  кафе торгового центру «Україна» отруїлись люди.

Про це інформує Волинський обласний лабораторний центр.

За повідомленням  Луцького міськміжрайонного відділу Волинського обласного лабораторного центру стало відомо,  що протягом 1-2 серпня 2019р. в  інфекційне відділення госпіталізовано 5  хворих, в тому  числі 1 дитина з проявами гострої кишкової інфекції: підвищення температури тіла (до 37-39), скарги на блювоту, пронос, болі в епігастрії. Хворим встановлено попередній діагноз: гастроентероколіт, сальмонельоз.  Стан  хворих середньої важкості.

В ході епідеміологічного розслідування  встановлено, що зазначені вище захворілі особи  перебували  на поминальному обіді в  кафе торгового центру «Україна»  у  м. Ківерці.

З метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації,  обласним лабораторним центром  проводиться  комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху. В домашніх осередках та на об’єкті спалаху проведено заключну дезінфекцію, відібрано для лабораторного дослідження  проби готових страв, вода питна, гігієнічні  змиви. Проведено бактеріологічне обстеження  працівників кафе.  Встановлено  медичний нагляд за вогнищами захворювань та учасниками заходу.

На період епідеміологічного розслідування, за рекомендацією лабораторного центру, з 02.08.2019 р. харчова потужність  припинила роботу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися