Обрали нового очільника поліцейської комісії на Волині
Україна

Обрали нового очільника поліцейської комісії на Волині

6 серпня 2019, 15:43
0
0
Сподобалось?
0

Обрали голову поліцейської комісії Волинської області. 

Ним став заступник керівника виконавчого апарату – керуючий справами Волинської обласної ради Дмитро Дубняк, - пишуть Волинські новини.

Як він розповів у коментарі , новий склад комісії обрали в зв’язку з закінченням терміну повноважень минулого складу. Голову та секретаря обрали на першому організаційному засіданні нової поліцейської комісії при Головному управлінні Національної поліції України у Волинській області, що відбулося 6 серпня.

Більшістю голосів головою комісії обрали Дмитра Дубняка, а секретарем – керівника управління поліції охорони у Волинській області Ярослава Косинця.

«Перше засідання комісії відбудеться у четвер, 8 серпня», – зазначив Дмитро Дубняк. Та додав, що члени комісії обговорюватимуть працевлаштування нових кадрів в управлінні Національної поліції у Волинській області.

Нагадаємо, на останній сесії Волинської обласної ради депутати делегували до складу поліцейської комісії двох представників громадськості. Це Дмитро Дубняк і представник ГО «Волинський край» Сергій Савич.

Окрім того, до складу обласної поліцейської комісії входить, зокрема, керівник Регіонального сервісного центру МВС України у Волинській області Олександр Малашко.

Відзначимо, що поліцейські комісії створюються в підрозділах Національної поліції України з 2016–2017 років відповідно до реформи поліції. Мета діяльності такої комісії – забезпечення конкурсного відбору кандидатів до органів поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися