У Луцьку на переході навпроти школи збили 8-річного хлопчика
Україна

У Луцьку на переході навпроти школи збили 8-річного хлопчика

6 серпня 2019, 18:35
0
0
Сподобалось?
0

6 серпня у Луцьку, близько 18 години, на вулиці Писаревського, авто збило 8-річного хлопчика. Він - учень школи №22, навпроти якої і сталася аварія.

Як розповів водій, він їхав зі швидкістю близько 30 кілометрів за годину. Дитина раптово почала бігти прямо перед автівкою. Водій різко загальмував, однак зіткнення уникнути йому не вдалося. 

"У мене самого двоє дітей і я завжди боюся, коли вони переходять дорогу, бо знаю, як в нас водії "літають". Я їхав дійсно повільно, він раптово почав бігти, хоча перед тим просто стояв, я не встиг зреагувати", - каже водій.

Його слова підтверджують і очевидці ДТП. Кажуть: хлопчик стояв перед переходом, а потім раптово побіг. Водій дійсно їхав з невеликою швидкістю.

На місце прибули поліція і швидка. Хлопчика забрали до лікарні.

Вочевидь, травми у дитини – незначні. Він зміг піднятися на ноги. У нього – шок. Постійно плакав і просив, аби не викликали поліцію.

Варто зауважити, дирекція школи №22 і самі батьки неодноразово просили владу міста встановити на дорозі, яка є об'їзною, лежачого поліцейського, адже тут завжди інтенсивний рух. Але реакції - ніякої.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися