Представники «ЛНР» прийшли у Станицю Луганську і заявили що вона їхня
Україна

Представники «ЛНР» прийшли у Станицю Луганську і заявили що вона їхня

7 серпня 2019, 08:55
0
0
Сподобалось?
0

Представники бойовиків так званої «ЛНР» на переговорах у Мінську Владислав Дейнего та Ольга Копцева вчора перейшли через міст у Станиці Луганській на підконтрольну Україні територію. Дейнего розгулював зі значком «ЛНР» а його напарниця сварилася з журналістами «5 каналу», який і розмістив відео з цієї події. Представники «ЛНР» сперечалися з головою Станично-Луганської військово-цивільної адміністрації Юрієм Золкіним та заявили, що за Мінськими угодами Станиця та Щастя «їхні». Водночас Золкін, нагадав, що лінія розмежування проходить по середині річки Сіверський Донець.

Копцева вимагала від журналістів припинити зйомку і штовхнула оператора.

«Гості» поводилися нахабно, намагалися принизити Золкіна, мовляв у нього немає прав їм щось вказувати.

Золкін зазначив, що, на відміну від української сторони, бойовики не пропускають через міст навіть представників ДСНС. Крім того, бойовики досі не розібрали зі свого боку бетонні укріплення.

Таким чином, після розведення сил біля Станиці представники «ЛНР» вільно потрапляють на територію, яку контролює Україна, тоді як з української сторони офіційних осіб не пропускають люди з нашивками СЦКК. Не пускають і спеціалістів, які мають оцінити стан мосту, розмінувати територію та підготувати його до ремонту.

Зазначимо, що представників «ЛНР» не може бути у СЦКК, бо до цього Центру входили представники України і Росії, але у грудні 2017 року росіяни припинили у ньому роботу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися