Оператор з Луцька знімає фільм про журналістку, яка здолала рак
Україна

Оператор з Луцька знімає фільм про журналістку, яка здолала рак

7 серпня 2019, 10:28
0
0
Сподобалось?
0

Представили перший тизер фільму «Я, Ніна», який знімає оператор із Луцька Сергій Михальчук.

Про це повідомила журналістка та ведуча Яніна Соколова, - пише Перший.

«Друзі, ми дякуємо всім, хто допомагав і допомагатиме нам зробити фільм «Я, Ніна» реальністю. Ми дуже віримо у цей проект. І робимо його у великій любові. Сьогодні я покажу Вам перший тизер, змонтований нами з одеськоі історії фільму, яку ми повністю відзняли завдяки ваші підтримці!

Любіть одне одного! Тільки любов здатна робити дива і перемагати найстрашніші недуги!!! І не забудьте сходити до лікаря, навіть якщо вас нічого не турбує, але існує мінімальний ризик!» – написала Яніна Соколова.

Нагадаємо, фільм «Я, Ніна» розповідає історію жінки Ніни Сокіл, яка пережила рак. Сценарій написаний на основі реальної історії.

Як відомо, нещодавно телеведуча Яніна Соколова вразила Україну, розповівши, що працювала, борючись із раком. Вона поборола недугу і хоче тепер допомагати це робити іншим.

До фільму вже є великий суспільний суспільний інтерес. У команді, яка працює над картиною: Ольга Куровець (автор сценарію), Володимир Харченко-Куликовський (режисер), Міла Родіна (друга режисерка), Олеся Корженевська (продюсерка), Сергій Михальчук (оператор), Влад Дудко (художник-постановник).

У головних ролях: актриса Валерія Ходос, Яніна Соколова, музикант Валерій Харчишин.

Довідково

Сергій Михальчук – відомий український кіноператор, який народився в Луцьку. До 17 років жив та навчався в обласному центрі. Знімав такі фільми, як «Поводир» та «Мамай» Олеся Саніна, «Матч» Андрія Малюкова та багато інших. Призер багатьох міжнародних кінофестивалів.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися