На Волині скасували виступ стриптизера на день села
Україна

На Волині скасували виступ стриптизера на день села

9 серпня 2019, 10:31
0
0
Сподобалось?
0

У селі Вишеньки Рожищенського району скасували виступ луцького стриптизера Mr.Tiko.

Про це сьогодні, 8 серпня, повідомила ZAXID.NET одна із організаторок сільського свята Антоніна Клімчук.

Нагадаємо, на День села Вишеньки організатори запросили виступити відомого луцького стриптизера Mr.Tiko. Так, афішу свята у Facebook поширила жителька ctkf Антоніна Клімчук. Відомо, що свято відбудеться у суботу, 10 серпня. Свято розпочнеться із виступу духового оркестру. Також у програмі: дует бандуристок, вокальна група «Яворина», гуморист Микола Репецький, шоу-балет «Elite-Dance». Та вже ввечері їх розважатиме стриптизер Mr.Tiko, що вважається одним з найвідоміших виконавців еротичних танців на Волині.

Інформація про непересічне святкування викликала жваве обговорення в соцмережах. Після численних публікацій у ЗМІ одна із організаторок свята Антоніна Клімчук заявила, що виступ виконавця еротичних танців скасований, і звинуватила журналістів, котрі написали про участь у святі стриптизера, у роздмухуванні сенсації.

Натомість луцький стриптизер Олександр Огурцов розповів, що станом на 8 серпня він ще не отримав остаточної відмови від замовників з Вишеньок.

"Мені наразі не відомо про відмову. Вони вагаються: скасовувати чи ні. Великий ажіотаж з боку преси", - повідомив Огурцов, додавши, що спокійно ставиться до цієї ситуації, хоча за сім років роботи стриптизером його вперше запросили виступати в селі.

Стриптизер Mr.Tiko вважається одним з найвідоміших виконавців еротичних танців на Волині. Його послуги коштують від 2000 грн за танець, а вартість шоу-програми в його виконанні починається від 5000 грн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися