Фото ілюстративне
Україна

У США українці присудили 20 років тюрми за порноролики з 2-річною донькою

14 серпня 2019, 19:58
0
0
Сподобалось?
0

У США до 20 років в'язниці засудили українку, яка знімала порноролики зі своєю дворічною донькою та відсилала їх своєму 50-річному бойфренду у США.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомий перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Амброськін.

Згідно з інформацією прокуратури США, киянка Олена Каліченко, якій на момент злочину було 27 років, знімала порноролики зі своєю 2-річною донькою. Відео вона відсилала своєму бойфренду з США, 50-річному рієлтору Джозефу Валеріо. Жінка отримала від нього 8 тисяч доларів за два десятки роликів і ще 12 тисяч "зелених" за диск, на якому було відверте відео дитини.

Валеріо заарештували майже одразу, йому присудили... 60 років тюрми. Щоб затримати Олену, її хитрістю заманили в США: сказали, що в її інтересах приїхати і дати свідчення проти чоловіка. Як тільки киянка зійшла з літака у Нью–Йорку, її одразу заарештували. Суд проти неї тривав кілька років і нині її посадили в тюрму на 20 років, після чого депортують в Україну.

"Це і є дійсно демократична країна. А для мене пішов вже десятий рік боротьби за безпеку дітей, нашого майбутнього, та їх захист від статевого насилля. Можливо, й в нашій чудовій країні настане час, коли злочинці за статеві злочини відносно дітей будут йти за грати на 20 років та 60 років", - йдеться в дописі Амброськіна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися