На волинській птахофабриці прокоментували інформацію про сальмонелу у продукції
Україна

На волинській птахофабриці прокоментували інформацію про сальмонелу у продукції

15 серпня 2019, 14:51
0
0
Сподобалось?
0

Уповноважені представників фірми"Епікур" прокоментувати цю інформацію про виявлення сальмонели у їх продукції.

Як розповіли у фірмі, інформація не відповідає дійсності, - пише Буг.

Недобросовісні конкуренти бренду «Епікур» вирішили оригінально привітати підприємство із укладанням договору співпраці із мережею супермаркетів АТБ. Пізно ввечері на різноманітних ресурсах з’явилася інформація, що ніби провели експертизу та виявили небезпечні збудники у продукції.

Перше, на що мають звернути увагу читачі, що на фотографії  експертизи відсутня печатка та підпис, інформація хто проводив дослідження, в якій установі чи лабораторії. Тим самим роблячи так званий доказ – легким завданням для кожного, хто має комп’ютер та звичайні програми графічних редакторів. З такими «доказами» кожен бренд міг стати ціллю подібних фейкових атак.

Крім того, в таких новинах про бренд Епікур, за дивним збігом обставин, йде мова, що інші виробники не гірші за якістю, та їх курятина теж не містить антибіотиків, проте замовчується, що вони їх використовують.

«Це явно фейк, і прикро, що конкуренти вдаються до таких маніпуляцій, замість того, щоб ставати кращими. Зі своєї сторони, ми готові відправити нашу курочку на усі експертизи в сертифіковані державні лабораторії. Ми повністю впевнені в якості та користі нашої продукції», – наголосила Аліна Сич, генеральний директор птахофабрики.

Нагадаємо, що курятина бренду «Епікур» вирощується без антибіотиків на всіх етапах. За останні кілька років посіла одне з провідних місць на ринку курятини.  Протягом останніх місяців активно збільшує дистриб’юторську мережу та укладає договори із кращими мережами  супермаркетів країни.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися