На Волині трьох посадовців звільнили за відмивання грошей
Україна

На Волині трьох посадовців звільнили за відмивання грошей

20 серпня 2019, 15:25
0
0
Сподобалось?
0

На Волині посадовців притягнули до відповідальності за фінансові порушення.

Про це повідомляє Урядовий портал.

За сім місяців поточного року волинські фахівці забезпечили відшкодування втрат на 17,9 млн грн, в тому числі за порушеннями, що виявлені у попередніх роках, – близько 14 млн грн.

До правоохоронних органів передали 18 ревізійних матеріалів, якими порушено 16 кримінальних проваджень та оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення 5 особам. З початку року з метою відшкодування винними особами втрат фінансових та матеріальних ресурсів аудитори подали 9 позовів, до суду пред’явили позов на суму 0,3 млн грн.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю, керівники місцевих органів влади та підприємств прийняли 35 управлінських рішень.

З метою запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, для Держфінмоніторингу підготували та надіслали до Держаудитслужби інформацію про виявлені фінансові операції, які підлягають фінансовому моніторингу на суму 5,4 млн грн.

За допущені фінансові порушення 30 посадових осіб притягнули до адміністративної відповідальності, 8 – до дисциплінарної, 5 – до матеріальної та 3 посадових осіб звільнили з посад.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися