Пасія Розенка у захваті від Світязя
Україна

Пасія Розенка у захваті від Світязя

20 серпня 2019, 16:01
0
0
Сподобалось?
0

Ведуча телевізійного шоу «Аферисти в сітях» Олена-Христина Лебідь поділилась враження відпочинку на Світязі зі своїм коханим віце-прем'єр-міністром України Павлом Розенко.

Про це вона написала в Інстраграмі.

«Так, вгадали – це озеро Світязь! І я вражена наповал: махнути туди навіть на декілька днів – просто суцільний кайф!

1) Дорога – Варшавська траса ідеальна! Швидко, рівно, комфортно.

2) Житлo – на будь-який смак: від дерев'яних пахучих приємною деревиною будиночків, до апартаментів з терасами (кому як зручно).

3) Озеро Неймовірної краси і чистоти! Вранці – просто кришталеве ! Вдень – тепле, ідеальне для малюків! Пісочок – найтонший, як ванільна пудра, м'який, ніжний.

4) Сервіс – будь-яка забаганка: катамарани, міні-яхти, човники, байдарки, для дітей-парк атракціонів (так, сфоткали лебедів – таки, моя зграя), масажі, шезлонги (на день – 40 грн), парасольки)) На пляжах чисто! Окреме спасибі за плакат – Козак поганого не порадить!

5) Особливі розваги – дайвінг. Непростий. З ефектним затонулих літаком, кораблем і пам'ятником (інсталяція, але видовищна! Підводне фото надають – воно класне!

6) Гарячі чани з травами і маслами – знайшли один офігенний з дуже розумним хлопцем-консультантом)) В готелі «Nester-House» (просто на набережній). Ефект бомбічеський! І шкіра оксамитова, і м'язи розслабилися.

7) Їжа - практично скрізь дуже смачно!! От не скупилися там ні на порціях, ні на поживності. Особливо вразили вареники з чорницею і бограч в «Чорничне кафе» (прямо на лінії пляжу).

8) Естетика: шалено-зручні дерев'яні доріжки на пляжі!! З боків газонна свіжа травичка, і ти чалапаєш не по розпеченому піску до кафе, а по приємних теплих дошках. Плюс – маса осінь стильних по-європейськи модних кафешок з пуфами, еко-меблями і альтанками.

9) Туристи: так, багато! Але якось дуже цивілізовано уживаються. На пляжах не натовп один у одного на головах, взагалі немає хаосу, властивого, наприклад, пляжам Одеси. Багато іноземців, до речі. Сиділи в кафе поруч – задоволено хрумали пахучий багач і щось зі шкварками.

Загалом, відпочинок видався на всі 100!

Ти наша українська гордість! Та що там – ти наш красунчик!», – пише вона.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися