У Харкові підліток по-звірячому вбив дівчину
Україна

У Харкові підліток по-звірячому вбив дівчину

20 серпня 2019, 17:05
0
0
Сподобалось?
0

У Харкові жорстоко вбили 26-річну дівчину.

Днями джерела "Город Х" у правоохоронних органах повідомили, що до поліції з'явився 16-річний хлопець. Прийшов з повинною - зізнався у вбивстві, - пише "УНІАН"

Пізніше з'ясувалося, хлопця звати Данило Рєдін – він навчається в харківському технікумі молочної промисловості, а його жертва – 26-річна Яна Шевченко, яка зникла в кінці червня в районі Холодної гори й потім перебувала в розшуку. Кілька днів Яну шукали рідні, знайомі, волонтери та поліція. Знайшли дівчину вбитою. Труп був у страшному стані – тіло порізане ножем, обличчя понівечене. 

"На упізнанні я її не впізнала. Це було чорне місиво без обличчя, з пробитою головою. Ми не вірили, що це вона. Одяг її, ніжки, ручки її. Але тільки з тату кішечки на нозі зрозуміли, що це вона... Він хвалився своїм друзям неповнолітнім: "Я її б'ю, б'ю, морда, як кисіль вже, а вона кричить... Довелося дорізати ножем". А бив він її бабусиною качалкою для тіста", – журиться мати дівчини Жанна Шевченко

Жінка каже: спочатку тіло її доньки закопали у дворі приватного будинку, де вбивця живе з батьками. Через кілька днів мертву дівчину відкопали й перенесли в посадку на Холодній горі, де її й знайшли через деякий час. 

"Його родичі, знаючи з першої хвилини вбивства, що весь район шукає Яночку, закопану у них під будинком, спокійно жерли й спали 10 днів. Вони її закопували два рази, а ми вже ховали... На 12-й день", – каже Жанна. 

Коли в історії стала розбиратися поліція – опитали сусідів Рєдіна. Виявилося, що бабуся, яка живе поруч, чула, як вбивали дівчину. 

"Бабуся-сусідка чула страшні крики, але побоялася виходити. Каже, потім як кошеня пищав вже... А це моя донечка вмирала від звірячого болю", – плаче мати загиблої. 

Жінка каже: коли тіло Яни знайшли, в Холодногірському відділенні поліції їй намагалися пояснити, що головний підозрюваний – бомж, який вбив дівчину через "раптово виниклу неприязнь". Вже пізніше, після того як справжній вбивця зізнався у скоєному, його взяли під варту. Однак подейкують, що батьки Данила Рєдіна не сидять, склавши руки – продали автомобіль й намагаються домовлятися з правоохоронцями.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися