Учень волинською ліцею відсудив 200 балів за ЗНО
Україна

Учень волинською ліцею відсудив 200 балів за ЗНО

20 серпня 2019, 17:31
0
0
Сподобалось?
0

Випускник Волинського наукового ліцею-інтернату Дмитро Урин доводив у суді, що здав ЗНО на 200 балів.

Одразу три випускники Волинського наукового ліцею-інтернату 2018/2019 навчального року – Дарія СунічукАдріана Мірчук та Катерина Місевич безпомилково склали хімію (учитель Наталія Татарин), - пишуть Волинські новини.

Дарія Сунічук стала студенткою Буковинського державного медичного університету, Катерина Місевич – Вінницького національного медичного університету імені М. І. Пирогова, Адріана Мірчук – Київського національного університету імені Тараса Шевченка. А от за 200 балів з математики (учитель Ольга Олійник) випускнику Дмитру Урину довелося поборотися.

Згідно з результатами ЗНО, юнак отримав 199 балів, однак був упевнений, що виконав усі завдання на відмінно. Після апеляції одержав омріяних 200 балів і став студентом Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», підтвердивши свої високі знання.

За результатами 2018-2019 навчального року Дмитро Урин зайняв І місце на обласній олімпіаді з математики, ІІ місце на обласній олімпіаді з інформатики, ІІІ місце на обласній олімпіаді з фізики, перші місця на обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт у 2-х секціях «Інформаційно-телекомунікаційні системи та технології», «Інформаційні системи, бази даних та системи штучного інтелекту», другі місця на всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт у 2-х секціях, учасник міжнародної науково-практичної конференції з інформаційних технологій став претендентом на здобуття стипендії Президента України. Загалом претендентами на здобуття стипендій Президента України визначено 10 учнів Волинської області.

Зазначимо, що протягом чотирнадцяти років Волинський науковий ліцей-інтернат очолює обласний рейтинг у предметних олімпіадах та конкурсах-захистах наукових робіт учнів. За результатами олімпіад та конкурсів-захистів МАН стипендіатами Президента України були 9 учнів ліцею, у 2018-2019 навчальному році стипендію Кабінету Міністрів України отримувала учениця 10-Б класу Марія Деркач.

У 2018 році ліцей увійшов до сотні найкращих освітніх закладів України та трійки обласних за результатами ЗНО. Високий рівень навчання відчиняє ліцеїстам двері до обраних закладів вищої освіти України III та IV рівнів акредитації. Студентами стають 98-100% випускників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися