Розшукують волинянку, яка пропонувала прокурору 15 тисяч хабара
Україна

Розшукують волинянку, яка пропонувала прокурору 15 тисяч хабара

21 серпня 2019, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура просить допомогти розшукати мешканку Ковеля, яку обвинувачують у наданні неправомірної вигоди прокурору. 

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Просять повідомити інформацію про місце перебування 59-річної мешканки Ковеля Григориченко Валентини Олександрівни, яку обвинувачують у наданні неправомірної вигоди працівнику Ковельської місцевої прокуратури. 

Як повідомлялося, 8 листопада 2018 року громадянка  у приміщенні Ковельської місцевої прокуратури намагалась заплатити 15 тис. грн. процесуальному прокурору за вирішення питання про перекваліфікацію вчиненого її родичем злочину на менш тяжкий. 
Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак завдяки його принциповості правопорушницю затримали в момент вчинення злочину. 

Жінку обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище).

Кримінальне провадження знаходиться на розгляді в суді, проте обвинувачена у суд не з'являється, відтак її оголошено в розшук. 

Зауважимо, що за такий злочин Кримінальним кодексом України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.
Інформацію про місце знаходження громадянки просимо надати у Ковельський відділ поліції за телефоном 03352-53-613 або в прокуратуру області за телефоном 0332-72-22-22.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися