Волинянка увійшла у ТОП-50 кращих вчителів України
Україна

Волинянка увійшла у ТОП-50 кращих вчителів України

23 серпня 2019, 09:17
0
0
Сподобалось?
0

Ковельчанка Оксана Хомич увійшла до ТОП-50 найкращих учителів України.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала секретар Ковельської міськради Віра Федосюк, посилаючись на педагога Ковельської міської гімназії Людмилу Барановську. 

"Хомич Оксана ввійшла в ТОП-50 найкращих учителів України, номінованих на премію Global Teacher Prize Ukraine. Це щорічна національна премія для вчителів-новаторів, агентів освітянських змін, вона покликана привернути увагу до праці вчителя, підкреслити її важливість у суспільстві. Цю відзнаку засновано в 2017 році ГС «Освіторія», якою керує сьогодні Зоя Литвин після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation", - йдеться у повідомленні.

"Сьогодні Хомич Оксана – учитель-методист початкових класів НВК «Новопечерська школа», аспірантка Київського університету ім. Б.Грінченка, випускниця Queen’s University, Онтаріо, Канада, он-лайн учитель Ukrainian United School, Монітоба, Канада, співрозробник Нової української школи, учасник Всеукраїнських та Міжнародних конференцій. Вона живе за принципом народної філософії: «Де народився, там і згодився», тому стратегії НУШ почала впроваджувати в рідному Ковелі, презентуючи передовий педагогічний досвід для учителів початкових класів на базі НВК № 11, Центру гуманітарної освіти ім. Н.Касянчук, ЗОШ № 12, Вербської ЗОШ Ковельського району, по всій Волині та Україні. 

Особливої уваги заслуговують напрацювання Оксани Олександрівни з теми впровадження світових освітніх технологій Daily 5 та Daily 3". Хомич Оксана не зупиняється на шляху педагогічних інновацій, про які звітує як блогер на власному youtube-каналі Ukrainian Teacher, варто зазначити, що під час останньої зустрічі був розроблений новий проєкт співпраці між ковельськими школами та Новопечерським НВК «Мандрівна книга» з залученням дитячих письменників., - відгукується про колегу Людмила Барановська. 

Як відомо, премію Global Teacher Prize створив арабський мільярдер Санні Варкі, який оцінив працю вчителя в 1 млн. доларів. Конкурс відбувається під патронатом Його Високості Шейха Мохаммеда бін Рашида Аль Мактум, віце-президента ОАЕ, прем’єр-міністра та еміра Дубая. В Україні цей конкурс називають ще Нобелівською премією для учителів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися