П’яний київський СБУшник з компанією каталися на авто і стріляли по людях
Україна

П’яний київський СБУшник з компанією каталися на авто і стріляли по людях

27 серпня 2019, 14:39
0
0
Сподобалось?
0

У селі Нова Басань Бобровицького району Чернігівської області співробітник Служби безпеки України (СБУ) у нетверезому стані їздив за кермом автомобіля і влаштував стрілянину. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в області. 

Згідно з інформацією, ввечері 25 серпня в центрі села Нова Басань їздив автомобіль з п’яним водієм і пасажирами, які стріляли по людях.

“Місцева жителька повідомила поліції, що до її компанії під’їхало невідоме авто «Шкода», звідти вийшли люди і чотири рази вистрілили у їхній бік. На місце події виїжджали поліцейські. Виявилося, що напідпитку автомобілем керував співробітник СБУ”, – пише УНІАН.

Водночас, зазначає видання, в поліції уточнили, що на правопорушника склали протокол за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння), що карається штрафом у розмірі 10 200 гривень.

“У поліції також наголосили, що відреагували на цю подію у межах чинного законодавства. В управлінні СБУ в Чернігівській області зазначили, що фігурант інциденту не є працівником регіонального управління, він – зі столиці“, – повідомляє видання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися