На Волині підпалили новий тенісний корт
Україна

На Волині підпалили новий тенісний корт

28 серпня 2019, 10:19
0
0
Сподобалось?
0

У Нововолинську підпалили новозбудований тенісний корт.

Ще 23 серпня ось на цьому місці висів зелений тент. А вже вдосвіта 26 серпня невідомий чоловік підійшов до поля для гри в теніс і намагався підпалити тканинний навіс, - пише «Нововолинськ.com».

«26 серпня о 4:28 ранку на пункт зв’язку нашої пожежної частини поступило повідомлення про пожежу на щойно відкритому тенісному корті. Зателефонували перехожі, які це побачили. Вже через дві хвилини о 4:31 рятувальники прибули на місце події, а о 4:39 ліквідували загоряння. Вогнем було знищено 8 м² тенісного фону загороджувальної стінки тенісного корту», – розповіла провідний інспектор Нововолинського МВ УДСНС України у Волинській області Тетяна Баранчук.

Директор СОКу «Шахтар» Володимир Цвид розповідає – у це нове для міста будівництва було вкладено не тільки масу грошей, а й витрачено багато часу, сил і здоров’я. І побачене на місці події просто шокувало.

«Після святкування Дня міста, в 3 годині ночі ми закрили стадіон, а вже о 5 ранку мені зателефонували пожежники і повідомили, що горить тенісний корт. Вони вогонь погасили, але третя частина тканинного навісу вигоріла. І тепер вже не підлягає використанню. Він вішається на стіну корту для того, щоб було зручно грати у теніс», – розповів Володимир Цвид.

Подію зафіксували камери відеоспостереження. З матеріалу видно, що це не випадкове загоряння, а цілеспрямований навмисний підпал.

«Відео спостереження, яке є у нас, зафіксувало, що людина приблизно о 4 годині ночі підійшла до краю тенісного корту і почала палити фон. Він дуже якісний, тому довго не розгорявся. І зловмисник на підпал витратив напевно хвилин 15. Шукав папір і підпалював. І врешті реалізував свій недобрий задум. Нанісши цим нам збиток приблизно на 9 тисяч гривень, адже саме стільки вартує пошкоджений тканинний навіс. Ми будемо просити в будівельників, подарувати нам ще один, аби було зручніше грати в теніс», – зазначив Володимир Цвид.

До слова, тепер керівництво спортивного об’єкта думає над тим, щоб відеоспостереження в цьому районі, де збудовані корти й відремонтовано стадіон, посилити. Бо якщо люди не цінують того, що зроблено для них, то принаймні боятимуться покарання.

А воно неодмінно буде – кажуть у поліції. Відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На разі встановлюють особу, що вчинила підпал.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися