На Київщині із автобусної зупинки викрали жінку та зґвалтували
Україна

На Київщині із автобусної зупинки викрали жінку та зґвалтували

28 серпня 2019, 11:48
0
1
Сподобалось?
1

У Білій Церкві двоє чоловіків зґвалтували жінку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини.

Повідомлення на спецлінію 102 надійшло о 19.40 від 51-річної жінки про те, що вночі,  близько 3-ї години, двоє невідомих чоловіків на зупинці громадського транспорту у Білій Церкві, силоміць заштовхали її до автомобіля та відвезли до однієї з квартир багатоквартирного будинку.

Там зловмисники утримували жінку майже 16 годин. Упродовж цього часу вони заборонили її залишати помешкання. Наносячи їй удари по всьому тілу, зламали два ребра, заволоділи мобільним телефоном та грошима. Коли жінка вже не могла чинити супротив, чоловіки по черзі ґвалтували свою полонянку.   

Близько 19-ї години скориставшись тим, що насильники заснули і за нею ніхто не спостерігає, потерпіла одягнула одяг одного з чоловіків та втекла.

Під час проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили та затримали лиходіїв. Ними виявилися 35 та 37-річного віку жителі Білоцерківщини. Двоє чоловіків знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем тимчасового проживання зловмисників поліцейські вилучили квитанцію про отримання позики в місцевому ломбарді під заставу викраденого мобільного телефону  та одяг потерпілої.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися