У Києві чоловік зґвалтував жінку на очах у її доньки
Україна

У Києві чоловік зґвалтував жінку на очах у її доньки

6 вересня 2019, 11:35
0
0
Сподобалось?
0

У київському парку 30-річний чоловік,погрожуючи ножем, зґвалтував жінку на очах у її доньки та друзів. 

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. 

"38-річна мешканка Дніпровського району разом із друзями та 14-річною донькою поверталася додому через парк на вулиці Андрія Малишка. Раптом вони почули жіночий крик і побачили, як невідомий тягне за волосся дівчину. Свідки відразу зателефонували до поліції та почали кричати, аби негідник відпустив її. Зловмисник переключив свою увагу на компанію, а дівчині вдалося втекти. Тоді зловмисник дістав ніж і, погрожуючи потерпілій, відвів її вбік і зґвалтував. Після чого втік з місця події", - йдеться у повідомленні.

Співробітники полку поліції особливого призначення №1, які прибули на місце злочину, за прикметами швидко знайшли та затримали чоловіка, якого пізніше впізнали постраждала та свідки. Як відомо, зловмисник – 30-річний киянин. Зараз він затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Після того, як чоловік закінчив ґвалтувати потерпілу, він втік у двори житлових будинків, розташованих недалеко від парку, - повідомляє Інформатор. Очевидці негайно викликали поліцію. 

Постраждала від рук ґвалтівника жінка виховує п'ятьох дітей. Після інциденту вона перебуває в шоковому стані. Її, зловмисника та очевидців події доставили до управління поліції для дачі показань. 


 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися