У Житомирі стріляли у волинських інкасаторів
Україна

У Житомирі стріляли у волинських інкасаторів

9 вересня 2019, 12:41
0
0
Сподобалось?
0

У Житомирі напали зі зброєю на інкасаторів з Волинської області, одного з них поранено.

Про це повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

Близько 10.00 до поліції надійшло повідомлення про озброєний напад невідомих на поліцейських охорони на одній з вулиць обласного центру. Попередньо встановили, що під час переміщення грошей з магазина до спеціального автомобіля на одного з поліцейських групи фізичної охорони Управління поліції охорони у Волинській області вчили напад невідомих із застосуванням вогнепальної зброї. 

Правоохоронець встиг убезпечити сумку із щойно отриманими грошима, закинувши її у салон броньованого автомобіля. Одразу ж потому інший поліцейський заблокував машину із середини. 

Унаслідок вчиненої стрілянини поліцейський групи фізичної охорони отримав поранення у ногу. Наразі його доставлено до лікарні для надання необхідної медичної допомоги. 

Нападники з місця події зникли на автомобілі.

На місці події виїхали і працюють слідчо-оперативні групи ГУНП і Житомирського відділу поліції. З’ясування усіх обставин триває. На території області ввели оперативні заходи для встановлення та затримання небезпечних нападників.

Поліція просить відгукнутись водіїв, які у проміжок часу з 9.30 до 10.00 години 9 вересня проїжджали по вул. Бердичівській, 81 у м. Житомирі і на транспортних засобах яких встановлені відеореєстратори. Записи ваших пристроїв можуть допомогти у встановленні зухвалих нападників. Повідомити про наявність вказаних відеозаписів можна за номерами (067)5950705, (067)4110484 або 102 чи звернувшись до найближчого відділення поліції.

За повідомленням про подію відразу були підняті по тривозі відповідні підрозділи поліції області, а на території регіону ввели оперативний план «Сирена». Тривають заходи щодо розшуку і затримання небезпечних нападників. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися