Лучанка безкоштовно роздає світловідбиваючі браслети
Україна

Лучанка безкоштовно роздає світловідбиваючі браслети

9 вересня 2019, 14:39
0
0
Сподобалось?
0

Інструкторка з водіння, лучанка Тетяна Могилецька вже рік за власні кошти купує світловідбиваючі браслети і роздає їх пішоходам та велосипедистам. За цей час вона купила більше тисячі браслетів.

Жінка каже – це її особиста ініціатива.- пише Перший.

«З водінням пов’язане все моє життя, тому я вболіваю за безпеку на дорогах. Настає темна пора, коли нам, водіям, дуже погано видно пішоходів і велосипедистів, які пересуваються без світловідбиваючих елементів і в темному одязі. Також, наприклад, на проспекті Волі у Луцьку не дуже добре промальовані пішохідні переходи і відповідно пішоходи часто раптово з’являються перед автомобілями», - розповідає Тетяна Могилецька.

Кілька сотень браслетів жінка купила рік тому. Роздала їх своїм учням, а ті – рідним і близьким. Цього разу вдалось купити вже пів тисячі браслетів, які потраплять і до дорослих, і до дітей. Допомагають з цим члени громадського об’єднання жінок за кермом «Я. водійка».

«Бачу велосипедиста – зупиняю і вручаю йому браслет», - пояснює ініціаторка акції.

«Намагаємось донести людям, що вони повинні турбуватись про свою безпеку. Я не хочу, щоб мої учні втрапляли в неприємні історії через те, що люди не дбають про те, як їх видно на дорозі, адже в разі чого серйозна відповідальність лягає саме на водія», - зазначає Тетяна Могилецька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися