У Луцьку привітали кращих спортсменів
Україна

У Луцьку привітали кращих спортсменів

13 вересня 2019, 13:23
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку відбулися урочистості з нагоди професійного свята спортсменів.

Волинські спортсмени досягли хороших результатів у всіх видах спорту, починаючи з веслування і закінчуючи легкою атлетикою, тож впродовж дійства вони не втомлювалися отримати подяки та відзнаки від представників влади, - пише ІА Волинські новини.

Як зазначила заступниця голови Волинської ОДА Світлана Мишковець, усі волиняни пишаються і горді тим, що ходять одними вулицями зі спортсменами, живуть в одному місті та селищі.

«Те, що ви робите, інколи не вкладається в розум. Коли підбиваються підсумки, так стається, що кожен рік нам є чим пишатися – вашими досягненнями. Це свято мужніх, сильних, наполегливих людей. Про ваші досягнення знають не тільки на Волині та в Україні, а й за кордоном», – наголосила Свтлана Мишковець, побажавши спортсменам повернення сил.

Натомість заступник голови Волинської облради Роман Карпюк зазначив, що сьогодні всенародне свято.

«Спорт – це особлива галузь, в якій працюють самовіддані люди. Якби всі працювали так, як спортсмени, то ми були б попереду Америки. Вони витрачають дуже багато зусиль та часу, аби потрапити навіть на чемпіонат України. Ми гордимося нашими спортсменами та тренерами», – зауважив посадовець та побажав спортсменам успіху.

Опісля святкових привітань урочистість продовжилася концертом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися