На трасі Ковель-Ягодин – смертельна аварія
Україна

На трасі Ковель-Ягодин – смертельна аварія

13 вересня 2019, 14:34
0
0
Сподобалось?
0

На трасі Київ-Ковель-Ягодин зіткнувся легковий автомобіль і два мотоцикли.

Як повідомили  очевидці, одразу за Ковелем працівники поліції перекрили всі смуги руху на трасі та розвертають транспортні засоби, - пише ІА Волинські новини.

Завідувач центральної оперативної диспетчерської служби Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов розповів, що дорогу на трасі Київ-Ковель-Ягодин перекрили внаслідок масштабної ДТП.

«Відбулось зіткнення легкового автомобіля і двох мотоциклів. На жаль, один байкер із Дніпропетровської області загинув на місці, інший – у реанімації, у важкому стані», – повідомив медик.

Про обставини ДТП розповіла речниця патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук:

«Дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 10:46. Водій автомобіля Volkswagen рухався в сторону Ягодина. Почав здійснювати розворот, у результаті чого два мотоцикли зіткнулися з вказаним автомобілем з лівого боку. Водій мотоцикла Honda з Дніпропетровської області від отриманих травм загинув на місці. Другий водій мотоцикла Honda, теж з Дніпропетровщини, отримав тілесні ушкодження. Його дправили у Ковельську центральну лікарню. Водій Volkswagen ушкоджень не отримав. На місці працює слідчо-оперативна група», – розповіла вона.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися