На Рівненищині на хрестинах отруїлись люди
Україна

На Рівненищині на хрестинах отруїлись люди

18 вересня 2019, 09:48
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині 17 вересня зафіксовали новий спалах гастроентероколіту. 

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Рівненській області, спалах зафіксовано в місті Дубно. Станом на 17 вересня з діагнозом гастроентероколіту госпіталізовано троє людей, які перебували на святкуванні хрестин в  одному з кафе міста Дубно. Загалом у святкуванні взяло участь 20 людей.

«Заклад пройшов державну реєстрацію та за останні два роки спеціалістами Держпродспоживслужби не перевірявся. Зараз спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області проводиться робота з локалізації та ліквідації спалаху», - зазначається в повідомленні управління Держпродспоживслужби. За інформацією спеціалістів Державної установи «Рівненський лабораторний центр МОЗ України», загалом протягом літа в області зафіксовано 4 спалахи гострих кишкових інфекцій, унаслідок яких постраждали 113 людей, 24 з них – діти.

Гастроентероколіт - це запальний процес, що охоплює одночасно весь шлунково-кишковий тракт, найсильніше вражає слизову оболонку кишечника, протікає в гострій і хронічній формі. Буває інфекційним та неінфекційним, в тому числі, алергічним.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися