Назвали ймовірні причини пожежі у військовому госпіталі в Луцьку
Україна

Назвали ймовірні причини пожежі у військовому госпіталі в Луцьку

20 вересня 2019, 15:48
0
0
Сподобалось?
0

Експерти розглядають 3 ймовірних версії виникнення пожежі в приміщенні Луцького гарнізонного госпіталю: паління, коротке замикання або загорання в наслідок проведення ремонтних робіт.

Про це стало відомо під час брифінгу начальника Управління ДСНС України у Волинській області Володимира Грушовінчука, - пише ІА Волинські новини.

З його слів, з лікарні евакуювали 91 особу, після чого приступили до гасіння. Для цього залучили більше 50 людей особового складу, 12 одиниць техніки з Луцька, Рожища та Ківерців. Загальна площа пожежі сягнула більше 500 квадратних метрів, вогнем знищено дах і, частково, перекриття 2 поверху. Майно закладу не постраждало.


«Окремо вдячні волонтерам за допомогу в розміщенні евакуйованих. Органи місцевої влади надають їм посильну допомогу», – зазначив Володимир Грушовінчук.

З його слів, попередню причину виникнення пожежі експерти встановлять за добу, наразі розглядають 3 основних версій виникнення пожежі: коротке замикання, паління, зварювальні роботи.

Натомість військова прокуратура Луцького гарнізону зареєструвала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України у зв’язку з виникненням пожежі.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснюється прокурорами військової прокуратури Луцького гарнізону, а досудове розслідування – слідчими Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області.

Слідство триває. Причина загоряння та збитки встановлюються.

Нагадаємо, пожежа в госпіталі спалахнула близько 2:20 ночі. Пацієнтів оперативно евакуювали каретами «швидкої» та автомобілями до Луцької міської клінічної лікарні. О 3:12 займання локалізуваНли, а о 5:00 ліквідували.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися