Німець порізав ножем 30-річну українку
Україна

Німець порізав ножем 30-річну українку

27 вересня 2019, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

25 вересня близько 22 год. до поліції Миколаївщини надійшло повідомлення про те, що у приміщенні магазину у Заводському районі міста невідомий чоловік спричинив ножові поранення жінці.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції. У вкрай важкому стані постраждалу госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні, - повідомляють у Національній Поліції України.
Медики діагностували у 30-річної жінки п’ять проникаючих колото-різаних поранень у спину. Очевидцями кривавого інциденту  стали п’ять чоловіків, які у цей момент перебували поряд з магазином та бачили, як з двору багатоповерхівки з криками по допомогу вибігла постраждала, яку наздоганяв зловмисник. Намагаючись врятуватись від переслідування, жінка забігла до приміщення магазину. Слідом за нею туди прослідував і нападник, де схопив її і спричинив декілька ударів ножем у спину. Після скоєного він кинувся тікати – сів у таксі і поїхав. Про це  сповістили всі наряди поліції міста і вже впродовж шести хвилин розшукуваний транспортний засіб оперативно встановили та заблокували екіпажі патрульної поліції  на виїзді з Миколаєва поблизу міського аеропорту. Дії іноземця кваліфікуються як замах на умисне вбивство. Встановлено, що між 51-річним підозрюваним та постраждалою впродовж року тривали відносини. Напередодні чоловік прибув з Німеччини до Миколаєва для з’ясування стосунків. На зустріч з коханою іноземець замаскувався і взяв із собою ножа. Слідство триває. Невдовзі суд обиратиме для підозрюваного запобіжний захід. За вчинене кримінальне правопорушення іноземцю загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися