Двоє волинян намагались обікрасти підприємство на Рівненщині
Україна

Двоє волинян намагались обікрасти підприємство на Рівненщині

30 вересня 2019, 16:37
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині у селі Острожець двоє чоловіків намагались обікрасти підприємство.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

29 вересня, близько шостої години ранку на території місцевого підприємства у селі Острожець помітила 48-річна охоронниця.

Жінка одразу зателефонувала до напарника та власника фірми. За лічені хвилини останні, використовуючи службову собаку, запобігли втечі одного із зловмисників. А вже за кілька годин у поліцію прийшов й інший втікач. 

Встановили, двоє 25-річних жителів села Рокитниця Ковельського району у приміщенні тракторної бригади підприємства намагалися викрасти комп'ютерне навігаційне обладнання до самохідного обприскувача. 

Зазначають, що чоловіки ще раніше вчиняли крадіжки, а саме - у Дубенському та Радивилівському районах Рівненської області. Проте «підзаробити» на Млинівщині їм не вдалося. 

Слідчі затримали волинян у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Обом вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на вчинення крадіжки).

Раніше не судимі, нині вони активно співпрацюють зі слідством. Наразі вирішується питання про обрання чоловікам запобіжного заходу. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися