Президент звільнив секретаря РНБО
Україна

Президент звільнив секретаря РНБО

30 вересня 2019, 17:47
0
0
Сподобалось?
0

Президент України Володимир Зеленський звільнив Олександра Данилюка з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України. 

Відповідний указ № 724/2019 від 30 вересня розміщений на сайті глави держави,- пише УНІАН

«Звільнити Данилюка Олександра Олександровича з посади секретаря Ради національної безпеки і оборони України», - йдеться в документі.

Як повідомли, 27 вересня в Офісі президента України поінформували, що Данилюк написав на ім'я Зеленського заяву про відставку і що глава держави розгляне її після повернення із США. Пізніше інформацію про подану заяву на звільнення підтвердив сам Данилюк. 

Довідка.

28 травня Зеленський призначив Данилюка на посаду секретаря РНБО. Він замінив на цій посаді Олександра Турчинова. Данилюк розпочав кар'єру у державній службі у 2005 році на посаді економічного радника прем'єр-міністра Юрія Єханурова. З 17 липня 2014 року - постійний представник президента України в Кабінеті міністрів. З вересня 2015 року - заступник глави Адміністрації президента. 14 квітня 2016 року Верховна Рада призначила новий склад Кабінету міністрів (уряд Володимира Гройсмана), в якому Данилюк обійняв посаду міністра фінансів. Був звільнений з цієї посади 7 червня 2018 року. Під час президентської кампанії 2019 року Данилюк був радником Зеленського.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися