Повідомили подробиці загибелі 21-річної військової на Донбасі
Україна

Повідомили подробиці загибелі 21-річної військової на Донбасі

2 жовтня 2019, 12:43
0
0
Сподобалось?
0

Військова 24-ї окремої штурмового батальйону "Айдар" Анастасія Вітовська могла покінчити життя самогубством.

Про це OBOZREVATEL на умовах анонімності повідомили військовослужбовці 53-ї бригади. Офіційно ж повідомляється, що Анастасія загинула від множинних осколкових поранень.

"Так, вона загинула від осколкових поранень. Причину смерті зараз встановлює поліція. На сьогодні розглядається версія: необережне поводження зі зброєю", – сказали OBOZREVATEL у пресслужбі 53-ї бригади.

Самі військові анонімно повідомляють, що дівчина нібито підірвала себе гранатою в туалеті. Трагедія трапилася 27 вересня поблизу міста Залізне. Військовій був усього 21 рік. Анастасія родом із селища Попасна Луганської області. У Анастасії залишився маленький син.

Як раніше повідомляли:

Солдат батальйону "Айдар" Анастасія Вітовська, яка загинула 27 вересня біля міста Залізне Донецької області, була убита силами противника. За повідомленням головного редактора проєкту "Новинарня" Дмитра Лиховія, є кілька версій її загибелі. Серед них необережне поводження зі зброєю і вбивство. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Також 27 вересня у зоні ООС на Донбасі загинув військовослужбовець Національної гвардії України Олександр Марків. Хлопець брав участь у Революції Гідності, воював у зоні АТО/ООС, у Національній гвардії у бригаді швидкого реагування. У Олександра залишився маленький син.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися