«Жодного метра української землі не віддамо», – заступник Яроша про відведення військ
Україна

«Жодного метра української землі не віддамо», – заступник Яроша про відведення військ

8 жовтня 2019, 14:36
0
0
Сподобалось?
0

Заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт заявив, що добровольці займуть позиції ЗСУ у разі відведення військ на Донбасі і вимагає зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

Про це пише Українська правда.

"Як головнокомандувач, президент, звичайно, може віддавати наказ про відвід, про демілітаризовану зону, а ми заявляємо: ми з війни не підемо. Там, де він відведе війська, ми зайдемо, заведемо тисячі осіб", - заявив він.

"Через "добровольців" пройшли близько 20 тисяч осіб, тільки через мій підрозділ пройшло кілька тисяч, оголошена мобілізація повна, ми жодного метра української землі не віддамо. Все, що хоче Путін, і той шлях, який він обрав, і ту тактику, яку він сьогодні вибрав, він її реалізує. Чим швидше президент Зеленський це зрозуміє, тим краще", - говорить Андрій Гергерт.

Гергерт також вимагає зустрічі із Зеленським, додавши, що чим скоріше вона відбудеться, тим швидше розпочнуться "переможні процеси в цій війні".

Заступник командира УДА підкреслив, що перемоги можна досягти, тільки спираючись на свій народ, своє військо і своїх волонтерів.

За словами Гергерта, добровольці проти того, що "шепоче Путін", оскільки "все, що він хоче, веде до розвалу нашої країни і її окупації".

Про те, що не залишать Золоте у Луганській області заявили і ветерани, які перебувають у місті з 6 жовтня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися