Проросійські бойовики гатять по ділянці розведення військ у напрямку Богданівки на Донеччині
Україна

Проросійські бойовики гатять по ділянці розведення військ у напрямку Богданівки на Донеччині

9 жовтня 2019, 21:01
0
0
Сподобалось?
0

Поблизу Петрівського на Донеччині, де планувалося розведення військ, процес зупинився на невизначений час. Не минає доби, аби бойовики не стріляли поблизу населеного пункту. Асортимент боєприпасів - від снайперських куль до важких мінометів та гранатометів.

Військові не вірять і про відвід військ у Богданівці, де ворог не припиняє стріляти,-  йдеться у сюжеті ТСН 

У Богданівці, ймовірній ділянці відведення українських військ з їхніх польових позицій, немає великих населених пунктів й стратегічних автошляхів. Але з-за пагорбів щодоби вороб обстрілює українських військових. Хоча б раз, але провокації з використанням стрілецької зброї тут відбуваються кожного дня. 

На півдні Донеччини є так звана ділянка розведення військ номер три. Фактично – це чисте поле, що понад пів десятка років поспіль залишається необробленим сільськогосподарською технікою. Тут стріляють постійно. 

Поле і саму Богданівку регулярно та методично російські окупанти обстрілюють з дистанці. Саме через це так зване розведення сил та засобів на ділянці Богданівка-Петрівське сьогодні знову не відбулось.

Наразі розведення сил саме на цій ділянці неможливе, оскільки противник не дотримується семи днів тиші. Рідкі години тиші, кажуть українські армійці, тривають доти, допоки на ділянці працюють екіпажі міжнародних спостерігачів. Щойно білі позашляховики розвертаються і їдуть, починається обстріл. 

Перша спроба розведення на цій ділянці відбулась кілька років тому, але закінчилась нічим. Чому тепер знову вирішили повернутися до ідеї, тутешніоборонці не розуміють. Припускають, то просто вороття до планів трирічної давнини.

"Лінія розмежування була по річці Кальміус. Наскільки я знаю, за документами, Докучаєвськ й Дебальцеве мали би бути нашими, але ж маємо те що маємо"

Це не стільки квадратні метри території, скільки вигидні спостережні позиції на висотах на ділянці Стила-Петрівське. Крім того, - це потужний укріпрайон, на першій лінії. Туди, кажуть наші армійці, нині мало не щодня окупанти вантажівками підвозять будівельні матеріал й бетон. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися