У Криму проукраїнського активіста запроторили у СІЗО
Україна

У Криму проукраїнського активіста запроторили у СІЗО

11 жовтня 2019, 10:32
0
0
Сподобалось?
0

В анексованому Криму працівники ФСБ Росії 9 жовтня увірвалися до будинку та затримали українського активіста Олега Приходька. Так званий окупаційний суд відправив Приходька у слідчий ізолятор на 2 місяці – до 10 грудня 2019 року.

Активіст наполягав на тому, що нібито знайдені в його будинку вибухові речовини та інші речі йому підкинули, передає 24 канал.

Приходько розповів під час так званого судового засідання, що у нього є два гаражі, окупанти хотіли оглянути один з них.

Він додав, що це його майстерня і вона залишалася відкритою, "туди хто завгодно міг зайти".

Олега Приходька затримали російські силовики 10 жовтня в анексованому Криму. Його звинувачують у підготовці теракту та незаконному виготовленні вибухових речовин. За словами адвоката Приходька, його звинувачують у підготовці підриву будівлі міської адміністрації Сак.Також як свідка затримали дружину Олега – Любов Приходько.

Російські силовики вже не одноразово затримували активіста. Так, наприклад у 2016 році його затримали за українські номерні знаки на автомобілі.

Згодом, у лютому 2019 року, силовики навідалися до Олега Приходька з обшуками. У нього забрали українську державну символіку, червоно-чорні прапори, портрет Степана Бандери та різну техніку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися