За Гладковського внесли заставу у 10,6 мільйонів
Україна

За Гладковського внесли заставу у 10,6 мільйонів

21 жовтня 2019, 11:57
0
0
Сподобалось?
0

За колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського внесли заставу. 

Про це кореспонденту УНІАН повідомив адвокат Гладковського Руслан Волинець.

Він зазначив, що заставу у сумі 10,6 млн грн внесла родина Гладковського. Наразі триває оформлення документів і адвокат сподівається, що вже сьогодні Гладковського випустять із слідчого ізолятора. 

Також він додав, що сьогодні захисники Гладковського отримають повний текст ухвали Вищого антикорупційного суду щодо запобіжного заходу Гладковському і готуватимуть апеляційну скаргу, вивчивши цю ухвалу.

Як повідомляли , 17 жовтня Гладковського затримали співробітники НАБУ біля ресторану поблизу Бориспільської траси після того, як він намагався залишити територію Україну через аеропорт «Бориспіль», але його не пропустили прикордонники.

18 жовтня у САП заявили, що екс-посадовцю повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч.2 ст. 364 (зловживання владою та службовим становищем) та ст.366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України. За даними слідчих, внаслідок діяльності Гладковського державі було завдано понад 10,62 млн грн збитків.

Крім того, заявили у САП, Гладковський не задекларував доходи дружини, отримані нею від здачі в оренду елітної нерухомості в центрі столиці



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися