Діти з Запоріжжя розповіли, як їх ножем порізала мати
Україна

Діти з Запоріжжя розповіли, як їх ножем порізала мати

23 жовтня 2019, 15:58
0
0
Сподобалось?
0

У дитячій обласній лікарні Запоріжжя рятують 9-річного Віктора, 7-річну Кіру та Леоніда, 3 роки, яких порізала ножем 30-річна мати.

Молодші діти перебувають у реанімації. Старший – у хірургічному відділенні. Каже, мати напала, коли вони вже лягли спати, - пише Gazeta.ua

"Все було добре, ніхто не сварився. Мати нас покупала і сама пішла до ванни. Ми спали. Старша сестра Віка вийшла в туалет. Коли вернулася, двері були зачинені. Матір сказала лізти у вікно або покликати сусідку тітку Наталю. Коли вони прийшли, Віка вже побачила рушники в крові. У матері сусідка ніж забрала. Тоді вона взяла Льоню на руки, гойдала, казала "спи-спи", а сама його душила. А потім нас забрали лікарі", - розповідає потерпілий Віктор.

У найважчому стані перебуває Кіра. У неї пробита легеня та багато супутніх діагнозів. Дівчинка потребує дороговартісного лікування. Поряд із дітьми перебуває батько Михайло, розповіла кореспондентові волонтер Злата Некрасова.

Старші діти - у реабілітаційному центрі. Вони не рідні Михайлові, але чоловік каже, що не покине та опікуватиметься ними.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися