Ляшку вручили підозру через бійку з Герусом
Україна

Ляшку вручили підозру через бійку з Герусом

18 листопада 2019, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

Екснародний депутат України Олег Ляшко у Бориспільській прокуратурі отримав підозру щодо нападу на народного депутата України Андрія Геруса. 

Окрім того, адвокату Ляшка вручено клопотання про обрання нардепу запобіжного заходу. Про це він повідомив, вийшовши з будівлі Бориспільської прокуратури. Передає кореспондент УНН.

"Щойно заступник прокурора Борисполя Неродик вручив мені повідомленні про підозру. Мене звинувачують у тому, що я завдав легких тілесних ушкоджень і перешкоджав у діяльності державному діячу Герусу. Також мені, моєму адвокату, вручено клопотання про застосування запобіжного заходу взяття під варту без альтернативи", - зазначив Ляшко.

"Засідання буде в Бориспільському міськрайонному суді. І я сподіваюся, що отримаю повістку і обов’язково прийду на суд. Тому що клопотання під взяття мене під варту вони фальсифікують, що я мовляв уникаю слідства. Я маю по конституції право не давати жодних показів, я маю право захищатися, тим більше коли проти мене це сфальсифіковано. Я не збираюся нікуди тікати, нікуди ховатися. Я буду боротися, у тюрмі чи на свободі", – заявив Ляшко.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися