Хлопчик, якого застрелили у авто в Києві - син депутата облради
Україна

Хлопчик, якого застрелили у авто в Києві - син депутата облради

1 грудня 2019, 22:47
0
0
Сподобалось?
0

1 грудня під час обстрілу автомобіля Rangе Rover у центрі Києва було скоєно замах на депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва

Про це повідомляє РБК-Україна.

Соболєв – економіст, кандидат економічних наук. У 2015 році він став депутатом Київської обласної ради від партії Блок Петра Порошенка. Він член комісії з питань бюджету і фінансів Київської облради.

Від пострілу загинув його трирічний син.

Соболєв в 1997 відкрив продуктовий магазин "Обжора" в Донецьку, який став першою великою торговельною мережею області. Цю мережу він продав в 2007 році. Соболєв також є власником ресторану "Маріо", біля якого сталася стрілянина.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Соболєва викрили у фінансуванні тероризму. Зокрема, за даними СБУ, торговельна мережа "Обжора" платила податки в "ДНР". За даними СБУ, з 2014 по травень 2016 року торгова мережа "Обжора" (ТОВ "Леотекс Груп", зареєстроване за "законодавством" "ДНР") під керівництвом ключових помічників Соболєва заплатила в "Республіканський банк ДНР" 7 млн російських рублів і 266 тис . грн. "податків", тим самим здійснивши фінансування терористичної незаконної організації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися