На Херсонщині п'яна матір лишила на морозі немовля
Україна

На Херсонщині п'яна матір лишила на морозі немовля

6 грудня 2019, 15:18
0
0
Сподобалось?
0

На Херсонщині  поліцейські врятували від переохолодження шестимісячну дівчинку, яку мати залишила на вулиці.

Ввечері 5 грудня у місті Гола Пристань по вул.Ларіонова увагу небайдужих перехожих привернув дитячий візочок, у якому плакала дівчинка віком приблизно 6 місяців, - повідомляють у пресслужбі поліції Херсонської області.

Люди спочатку чекали, що до візочка підійде матір. Коли ж ніхто так і не з’явився, перехожі зателефонували в поліцію.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, дитину негайно відвезли у медичний заклад, де її оглянули лікарі. Крім незначного переохолодження, з дівчинкою було все добре. Громадяни та поліцейські встигли вчасно забрати дитину з вулиці.

За цей час в поліцію ніхто не звертався з приводу зникнення дитини, тож правоохоронці розпочали пошуки її рідних. Одна з лікарів упізнала дівчинку і надала дані її матері. Жінці 34 роки і родина перебуває на обліку, як неблагонадійна. Крім піврічної дівчинки, жінка має ще двох дітей віком 11 і 12 років, які мешкають з рідним батьком.

Працівники поліції розшукали горе-матір, яка була у стані сильного алкогольного сп’яніння і ледь трималася на ногах. Вона пояснила, що вийшла погуляти з дитиною, зустріла знайомого, з яким посварилася і побилася. Під час конфлікту вона залишила візочок з донечкою біля будинку, а потім забула про неї і пішла у справах. 

"Нині дитина знаходиться в лікарні, де буде ще кілька днів під пильним наглядом. Щодо матері, то після проведення перевірок буде вирішуватися питання про позбавлення її батьківських прав на доньку", - зазначив Ярослав Шанько.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися