З-під завалів коледжу у Одесі витягли ще одне тіло
Україна

З-під завалів коледжу у Одесі витягли ще одне тіло

6 грудня 2019, 17:09
0
0
Сподобалось?
0

В Одесі у коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що горів, знайшли тіло ще однієї жертви пожежі. 

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, кількість загиблих під час пожежі в коледжі збільшилася.

Тільки що правоохоронці дістали з-під завалів будівлі на вулиці Троїцькій обгоріле тіло ще однієї людини. «Це жінка. Її особа встановлюється », - заявили в главку. Як зазначається, станом на 15.30, всього унаслідок пожежі офіційно загинуло троє людей, пошуки ще 12-ти тривають.

Як повідомляли , вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м. Відразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки, увечері 5 грудня під завалами було виявлено загиблу жінку-викладача. Унаслідок пожежі постраждало понад 30 осіб, 22 з них станом на 9.00 6 грудня перебували в стаціонарах. 

Пошуки 13 осіб тривають. За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії займання - аварійна робота електрообладнання і умисний підпал. 

Сьогодні в ДСНС заявили, що надії виявити в обгорілому будинку живих людей немає.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися