У Польщі на 8 років ув'язнили українку, яка викинула у смітник немовля
Україна

У Польщі на 8 років ув'язнили українку, яка викинула у смітник немовля

7 грудня 2019, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

У Польщі призначили покарання українці,яка народила дитину в туалеті заводу і викинула у сміттєвий бак.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на wiadomosci.onet.pl, у Любліні завершився судовий процес проти жінки, яка в туалеті заводу, де працювала, народила дитину й кинула її в пластиковий контейнер для відходів.

Згідно з вироком суду, 37-річна громадянка України відправиться до в'язниці на найближчі 8 років. Її визнали винною у спробі вбивства. Зазначається, що жінці призначили мінімально можливе покарання за її вчинок. Суд врахував, зокрема, її розкаяння. Максимальне могло обернутися довічним ув'язненням. Вирок поки що не не набрав законної сили й ще може бути оскарженим. Чи подаватиме захист обвинуваченої апеляцію наразі невідомо.

Нагадаємо, інцидент стався на заводі з переробки фруктів і овочів в населеному пункту Мілейове (Milejowie) в липні 2018 року. Певної миті Надія К. покинула виробничу лінію. Тривалу відсутність жінки помітили інші працівниці, в тому числі, її рідна сестра. Вони вирушили на пошуки й виявили її в приміщенні туалету. Породілля спливала кров'ю. У пластиковому контейнері поруч з матір'ю було знайдено її новонароджену доньку. Дитину вдалося врятувати.

Надія К. приїхала на роботу до Польщі в червні, коли вже була на 8-му місяці вагітності. Однак цей факт вона приховувала, постійно вдягаючи на роботу об'ємний одяг. На всі підозри з боку колег про свій стан вона відповідала запереченнями.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися