На Дніпропетровщині попрощаються із воїном, тіло якого терористи віддали без внутрішніх органів
Україна

На Дніпропетровщині попрощаються із воїном, тіло якого терористи віддали без внутрішніх органів

10 грудня 2019, 22:27
2
0
Сподобалось?
0

11 грудня, в селі Вільне Новомосковського району Дніпропетровської області, о 12.00 відбудеться церемонія прощання з загиблим українським воїном Романом Володимировичем Безпалим.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Роман Безпалий, 17.06.1981 року народження, старший сержант, військовослужбовець 43-го окремого мотопіхотного батальйону "Патріот" 53-ї окремої механізованої бригади, який був одним із восьми військовослужбовців, які 22 травня цього року потрапили в полон до терористів поблизу селища міського типу Новотроїцьке Донецької області, і загинув у полоні (за твердженнями терористів - наклав на себе руки в камері СІЗО так званого "МДБ ДНР" Донецька). 12 листопада тіло Романа без внутрішніх органів було передано українській стороні, на початку грудня його особу підтвердила експертиза ДНК.

У нього залишилися батько і дружина.

Нагадаємо, згідно із заявою начальника відділу цивільно-військового співробітництва ООС Юрія Гуменного, бойовики "ДНР" передали невідоме тіло в чорному пакеті без одягу і будь-яких документів. Сепаратисти по-звірячому познущалися з бійця: здійснили розтин і вилучили органи, за якими можна було б встановити причину смерті. Також окупанти РФ переконують штаб ООС в тому, що Безпалий нібито наклав на себе руки.

Українського воїна Романа Безпалого, який загинув у полоні терористів, поховають 11 грудня на Дніпропетровщині 01

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Царство небесне тобі синочку! Мабуть, на органи забрали нирки... Серце із грудей теж відібрали... Коршун и хижі попрацювали. Боже ж ти Бог наш! Що ж це за люди? Як можуть груди кроїть паскуди. Не народили ви цю людину... Навіщо вбили, як на скотобійні тварину? Мати ростила синочка кохала... Лихої долі для нього не бажала. Варвари сина її згубили... Будуть і вони колись лежати у домовині! І їхні матері теж заплачуть... Тільки чорти в пеклі їм задрібочуть... Раю кати нелюди не побачать! Навіть мертвого козака кати бояться! Вони їм з автоматами по ночах сняться... То ж бійтеся вороги хлопців з України. Проженуть вас з України будете тікати, Гнів народу України катів розірве на шмаття! Заростуть стежки окопи...від війни... І розквітнуть червоні маки ... Символ перемоги Поведуть військових додому дороги! Царство небесне тобі синочку! Мабуть, на органи забрали нирки... Серце із грудей теж відібрали... Коршун и хижі попрацювали. Олена.Українка.(екстрим)

    11 грудня 2019, 19:26
    Відповісти
  • Віталій
    Віталій

    Це жахливо, нелюди. Царство небесне воїну...

    12 грудня 2019, 00:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися