Під Офісом президента пікетує дружина полоненого сепаратистами чоловіка
Україна

Під Офісом президента пікетує дружина полоненого сепаратистами чоловіка

16 грудня 2019, 14:26
0
0
Сподобалось?
0

Під Офіс президента прийшла з пікетом дружина цивільного полоненого Валерія Матюшенка, якого бойовики "ДНР" затримали 15 липня 2017 року і вже вкотре не включають у списки обміну.

Родина жила в місті Комсомольське Старобешівського району Донецької області, коли почались військові дії, - передає ТСН.

Вони не приховували своїх проукраїнських поглядів, тож 2017 року чоловіка обвинуватили у шпигунстві і засудили до 10 років.

Валерій Матюшенко був у списках на обмін ще у 2017 році, але тоді його не віддали. Після - його прізвище бойовики перестали підтверджувати. За словами Тетяни Матюшенко, зараз її чоловіка утримують у Макіївській колонії, де його навідувала мама. Жінка занепокоєна, адже останнім часом у Валерія різко погіршився стан здоров’я, за словами тамтешніх медпрацівників, він потребує негайної медичної допомоги. 

За словами Тетяни вона неодноразово зверталась до різних органів влади, але отримує відповідь, що бойовики не підтверджують його наявність у них. Тому зараз вона розраховує на підтримку журналістів і допомогу президента Володимира Зеленського, щоб чоловіка таки включили в списки на обмін. «Я не знаю як допомогти моєму чоловікові, як його врятувати. Бачу вихід – це тільки зустріч з Володимиром Олександровичем. Хотіла звернутися також і до Путіна. Володимире Володимировичу, я розумію, що для вас життя мого чоловіка – це крапя у морі. А для мене це сенс життя. Це моє життя! Я вас дуже прошу, віддайте мого чоловіка. Йому потрібна термінова медична допомога. Годі горя, годі сліз! Поверніть жінкам їхніх чоловіків, матерям синів, дітям їх батьків!» - просить жінка. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися