Навколо Крматорська і Слов’янська розкидано до півтори тисячі тіл заїжджих найманців
Україна

Навколо Крматорська і Слов’янська розкидано до півтори тисячі тіл заїжджих найманців

9 липня 2014, 17:44
0
1
Сподобалось?
1

В околицях міст Слов'янськ і Краматорськ Донецької області, звільнених від терористів, лежить величезна кількість тіл - до півтора тисяч, причому загиблі ідентифікуються як немісцеві.

Про це повідомляє «Головред» з посиланням на користувача  @VeraVolf в Twitlonger.

«Прислали звернення (цитата дослівно): «Шановані батьки і родичі російських терористів, призовників, резервістів і інших російських воєнізованих підрозділів! Подзвоніть своїм дітям, близьким! Запитайте їх (якщо дадуть відповідь) де вони?! Річ у тому, що біля Слов'янська і в районі «моря» Краматорська лежить величезна кількість трупів, і усі трупи ідентифікуються місцевими жителями як чужі», - розповіла блогер.

За її словами, жителі бояться до них підходити: «Від деяких трупів починає виходити сморід, адже на вулиці, на сонці, температура піднімається до 30 градусів. Подзвоніть, може це ваші рідні? Донбасці не багатий народ і завдяки вам у них немає грошей, щоб закопувати трупи ваших  родичів; та і у районі передмість населених пунктів Слов'янськ і Краматорськ розкидано не менше  півтора тисяч трупів. Подзвоніть і приїжджайте забирати ваших дітей - вам не перешкоджатимуть забирати трупи ваших родичів», - зробила висновок вона.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися