Більше половини бойовиків, які захищають Іловайськ є військовими РФ — Семенченко
Україна

Більше половини бойовиків, які захищають Іловайськ є військовими РФ — Семенченко

22 серпня 2014, 12:53
1
1
Сподобалось?
1

Про подробиці запеклих боїв за Іловайськ на своїй сторінці у Фейсбук розповів командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко. Зокрема, він назвав це місто «кощієвою смертю» донецького угруповання бойовиків.

«У місті тривають бої. Постійно тримаю зв'язок з командирами і бійцями. Хлопці реально зараз разом із звідною ротою мотострільців, як 300 спартанців. Постійно обстріл з градів, мінометів, агс. Вузлові точки терористи вже пристріляли. Звідти і велика кількість поранених. У лівій частині міста ми, в правій - майже в два рази більша кількість ватних рил. Судячи з полонених, більше половини - кадрові офіцери і солдати з РФ. Деякі тупо у формі. Вони не просто поодинці розкидані по підрозділах, а працюють вже окремими взводами, тобто це вже реальне військове вторгнення», - зазначив Семенченко.

Також комбат «Донбасу» розкритикував тактику штурмів міст, і вчергове згадав про обіцяне підкріплення добровольчим батальйонам в Іловайську, якого героїчні бійці ніяк не можуть дочекатися.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Владлен
    Владлен

    Я хату покинул, пошёл воевать, Чтоб там, на Донбассе, народ убивать. Воронеж, ответь мне, Скажи мне, Ростов, Обратно груз «двести» Принять ты готов?

    22 серпня 2014, 13:27
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися