У Запоріжжі усі морги переповнені тілами військових з-під Іловайська — більшість не можливо ідентифікувати
Україна

У Запоріжжі усі морги переповнені тілами військових з-під Іловайська — більшість не можливо ідентифікувати

5 вересня 2014, 09:27
1
-2
Сподобалось?
-2

Уже кілька днів до Запоріжжя звозять останки українських військових та міліціонерів, які загинули в Іловайському котлі після атаки російських військ на гуманітарний коридор. У місто звезли й полеглих вояків 51-ї бригади. Морги міста, включаючи лікарняні, переповнені. Проблема у тому, що близько 90 відсотків тіл такі, які не можливо ідентифікувати візуально.

Представник Самооборони Антон Алексєєнко розповів, що тіла без кінцівок із страшними пошкодженнями лежали не в холодильнику кілька днів. Тіла загиблих довелося загортати поліетиленом і обклеювати скетчем, повідомляє ТСН.
90% неможливо індентифікувати візуально, потрібно проводити експертизу ДНК, а зробити її можна або у Києві, або у криміналістичному центрі, тому питання видачі тіл може затягнутися на місяці.
У морзі вже давно немає місця для розміщення усіх загиблих. А тіла і далі привозять. Що робити далі, працівники не знають. Експерти й санітари працюють цілодобово, але ситуація лише ускладнюється. Наразі у Запоріжжі намагаються якнайшвидше ідентифікувати хоча б тих бійців, які мають примітні родимки, татуювання чи медальйони. Але тих, кого можна упізнати, дуже мало.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • восток
    восток

    внизу статьи вопрос "сподобалось". Кому это может сподобаться ?

    5 вересня 2014, 11:53
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися