Абортована на сьомому місяці вагітності дитина народилась живою
Україна

Абортована на сьомому місяці вагітності дитина народилась живою

9 червня 2019, 22:52
1
0
Сподобалось?
0

Американка Джанна Дженсен народилася на сьомому місяці вагітності. Її неповнолітня матір вирішила позбутися небажаного малюка, тож пішла на аборт. В її утробу ввели сольовий розчин, який мав повністю «випалити» дитину. Протягом 24 годин після цієї жахливої процедури мало б народитися мертве дитя…

Але, на диво, малянародилося живим. Це сталося 6 квітня 1977 року в одній з клінік Лос-Анджелеса. Дівчинка повинна була бути мертвою, сліпою, обпеченою. Але цього не сталося. Нині Джанні 42 роки і вона їздить по всьому світу, розповідаючи про те, як Бог чудом зберіг її життя.

– Всім скептикам повідомляю, у моїй медичній карті так і написано: «Народилася внаслідок сольового аборту». Можете перевірити. А лікарю-аборціоністу довелося підписати свідоцтво про моє народження. До речі, я збирала інформацію про нього. Його лікарні – це найбільша мережа клінік у США, їхній дохід становить 70 мільйонів доларів на рік. І одного разу під час свого виступу він сказав: «Я абортував більше від мільйона немовлят і вважаю це своєю пристрастю», – розповідає Джанна.

5 серпня 2002 року тогочасний президент США Джордж Буш підписав «Акт про захист дітей, народжених живими». А звичайною практикою до 2002 року, як зазначає наша героїня, дитину, яка народилася живою внаслідок аборту, просто добивали. Її могли задушити, залишити вмирати самій або ж просто викинути. Однак дівчинку врятувало те, що лікар-аборціоніст під час її народження ще не заступив на зміну. Тож медсестра викликала «швидку», і маля відвезли у лікарню.

Коли Джанні було півтора року, її вдочерила жінка на ім’я Пенні. На той час дівчинка важила… 14 кілограмів. Їй встановили діагноз – дитячий церебральний параліч, спричинений абортом.

– Пані та панове, якщо аборт є одним з прав жінок, то де були мої права в той момент? Не знайшлося жодної радикальної феміністки, яка б піднялася і заволала, що мої права порушили. У мене не було б церебрального паралічу, якщо б я не пережила цього жаху. Тому, коли я чую огидний аргумент, що аборти потрібно робити, бо дитина може буде інвалідом, то моє серце наповнює жах, – продовжує вона.

Лікарі сказали Пенні, що з Джанни нічого не буде. Але жінка вирішила не зважати на усі прогнози і почала інтенсивно займатися дитиною. І вже у три з половиною роки дівчинка стала ходити з ходунцями і фіксаторами. А нині вона їздить по всьому світі – непомітно накульгуючи, але самостійно!

Джанна зустрілася зі своєю біологічною матір’ю-«вбивцею». Та прийшла на один із заходів, який проводила її донька, де розповідала моторошну історію своєї появи на світ. «Гостя» привіталася до Джанни і сказала, що вона її матір. З вигляду це була дуже нещасна жінка. Але Джанна їй… вибачила. А зробила це лише із вдячності Богу, що вберіг її життя…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Юрій
    Юрій

    Благословенна і Сильна жінка з чудовою місією і справою життя. Як вона сама сказала, її життя, це слава Господа, Який дав їй це життя.

    26 березня, 09:43
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися