Україна

Бойовики викрадають і «продають» «кіборгів», що повертаються додому у відпустки

1 січня 2015, 23:59
3
0
Сподобалось?
0

 

Бойовики викрали одного із захисників Донецького аеропорту. Завдяки реагуванню силовиків «кіборга» звільнили, повідомили у Міністерстві оброни, передає Українська правда.

Так до одного з секторів зони проведення антитерористичної операції надійшла інформація про затримання цивільними особами воїна окремої механізованої бригади Збройних Сил України, який перебував у заохочувальній відпустці в одному з населених пунктів Донеччини. Завдяки проведеній операції спецпризначенці звільнили українського воїна та затримали трьох цивільних осіб з кримінальним минулим. Бійця з численними травмами та забоями кінцівок, голови та шиї доставлено до Маріупольської лікарні швидкої допомоги.
За результатами попереднього слідства встановлено, що військовослужбовець-учасник АТО мужньо захищав Донецький аеропорт. Після виконання завдань в зоні АТО додому хлопець прибув у військовому однострої. Це помітили три місцевих мешканця та взяли кіборга в полон.
«Два дні бандити знущались над українським бійцем. Їхній ватажок зателефонував представнику терористичного угрупування «ДНР» та запропонував передати хлопця за грошову винагороду. Проте, на заваді стали українські блокпости», - розповів офіцер штабу окремого полку спеціального призначення.
Джерело: Високий Замок

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • пенсионеры луганска
    пенсионеры луганска

    этим похитителям-бандитам поставить клеймо на морду и матери их тоже, наверняка видела или знала про это , расстрелять!!!!!!!

    2 січня 2015, 04:35
    Відповісти
  • путинпидарас
    путинпидарас

    А все потому что с пособниками и агентами кремля никто не борется. Нужно арестовывать и сжигать дома пособников террористов. Хватить с ними церемонится. Со стороны РФ идет война на уничтожение.

    2 січня 2015, 05:14
    Відповісти
  • Человек
    Человек

    Скорее всего нажрались. Херой пристал не к той девчонке. Ну и получил. Думаю, что в том городе надо трахнуть комендатуру, чтоб смотрели, где "киборги" отдыхают. И как. :)))

    2 січня 2015, 08:26
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися