Бунт нацгвардійців організувала неофашиста з ФСБ «Нордіка», вона ж вбивала бійців «Айдара» біля Металіста
Україна

Бунт нацгвардійців організувала неофашиста з ФСБ «Нордіка», вона ж вбивала бійців «Айдара» біля Металіста

20 жовтня 2014, 15:59
0
0
Сподобалось?
0

Співробітницю спецслужб Росії Юлію Харламову помітили під Адміністрацією президента під час так званого бунту Нацгвардії. Разом з іншими підставними родичами вона в якості подруги солдата з бунтуючої військової частини провокувала людей.

Крім того, Юлія встигла повоювати на Донбасі. Разом з диверсійним загоном «Русич» вона атакувала блокпости бійців батальйону «Айдар» в селищі Металіст Луганської області.

З майбутніми терористами із загону «Русич» Юлія познайомилася ще в середині 2000-х, вона була досить відома в націоналістичних кругах Росії. Зареєстрована під ніком «Нордика», вона брала участь в різних неофашистських з'їздах.

Дівчина є членом православно-фашистської організації десантної спрямованості «Агнці неба блакитного».

Харламова-Целінська служила за контрактом в спеціальному полку зв'язківців повітряно-десантних сил Росії при військовій частині № 54164 Московських області. У вересні 2014 року написала рапорт про звільнення. Після звільнення десантница повідомила, що знайшла нову творчу роботу. Тепер вона працює на ФСБ.

Юлія курує декілька груп і пабліків у соцмережах, через які вербуються солдати-строковики, роблячи особливий упор на внутрішні війська.

Один з таких - «Дембель в небезпеці», саме там збирали солдатів на акцію під Адміністрацію президента 13 жовтня, коли три військові частини прийшли під Адміністрацію президента вимагати демобілізації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися