Україна

Чергова російська брехня: медійники розповідають про масові «марші миру» в Україні, яких не було

27 вересня 2014, 19:12
0
0
Сподобалось?
0

 

Російська агенція ИТАР-ТАСС повідомила про масові мітинги та «марші миру» проти бойових дій на Донбасі, які нібито пройшли в Україні. Насправді подібних акцій не було.

Так, за даними ИТАР-ТАСС, «в найбільших містах південного сходу ... жителі Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Запоріжжя, Херсона та Миколаєва вийшли на центральні вулиці і площі своїх міст з вимогою до офіційного Києва припинити підтримувати війну проти населення Донецької та Луганської областей». Полічили, що з'явилися на такі акції нібито понад 5 тисяч людей...

Тим часом зібрання у згаданих містах були на стільки нечисленні, що про подібні акції взагалі місцеві видання взагалі не подали жодної інформації. За деякими даними, на площі прийшли лише проплачені пенсіонери та студенти у незначній кількості - всього кількадесят.

Також відомо, що у Харкові проведенню несанкціонованої акції комуністів, яку напередодні заборонив суд, завадили правоохоронні органи. Там у центрі міста зібралося близько 100 осіб - прихильників комуністичної партії. На цьому псевдо-«марші миру» затримали 23 активістів, в т.ч. екс-нардепа від КПУ Аллу Александровську.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися