Діти прикордонників відпочиватимуть на Західній Україні та у Польщі
Україна

Діти прикордонників відпочиватимуть на Західній Україні та у Польщі

20 червня 2014, 15:16
0
0
Сподобалось?
0

Цього року через анексію Криму Росією діти співробітників Держприкордонслужби, на жаль, не зможуть відпочити у відомчому дитячому оздоровчому центрі «Прибережний», що в Саках.

Однак керівництво Держприкордонслужби та Об'єднана профспілкова організація Держприкордонслужби, за сприяння Голови Федерації дитячих організацій України Тетяни Гончарової та Голови правління Дитячого фонду України Валентини Симоненко спільно знайшли інші можливості вирішення питання літнього відпочинку дітей персоналу відомства.

Так, на  кінець липня планується поїздка 40 дітей у польське містечко Закопане. Ще 45 дітей з 14 по 31 липня перебуватимуть на відпочинку на території Малопольського воєводства Республіки  Польща.  

Також завдяки сприянню Міжнародного благодійного фонду «Допомога дітям України» 12 дітей прикордонників з 14 по 27 липня відпочиватимуть у Вроцлаві.

14 червня 40 дітей з сімей прикордонників, за сприяння організації КАРІТЕС­СПЕС Україна, виїхали в табір «Дитяче селище», що в Івано-Франківській області, де перебуватимуть два тижні.

«Усі подорожі здійснюватимуться за рахунок зазначених організацій. Нашим військовослужбовцям, тобто батькам дітей, вони не коштуватимуть жодної копійки», - повідомила голова профспілки Держприкордонслужби Антоніна Птиця.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися